Zoeken

Inhuldiging mini ’Champs Élysées’ in Marrakech aanstaande

30 januari 2021 - 13:20 - Economie

©

Met zijn internationale luxemerken en het Pestana CR7 hotel van Cristiano Ronaldo, wordt de Avenue M de mooiste laan van Marrakech. In stilte wordt ook de droom gekoesterd om te concurreren met de Champs Élysées in Parijs. De inhuldiging staat gepland binnen een paar weken.

De "M Avenue" is 500 meter lang en vereiste een budget van meer dan 1 miljard dirham. De straat is uniek in zijn soort en stijl op nationaal niveau en zou in de zomer van 2020 worden ingehuldigd. Door vertragingen in de voortgang van de werken zijn de deadlines echter verschoven naar februari 2021.

Gelegen op een strategische locatie in de stad, tussen de Menara-tuinen en het congrescentrum, belooft "M Avenue" een unieke ervaring aan zijn bezoekers. Dankzij de luxe hotels, de boetieks van bekende merken, de residenties in M-stijl en het expositiecentrum MBab, stelt deze tijdloze ruimte de stad in staat om moderniteit, cultuur en ontspanning te combineren.

Het Pestana CR7 Hotel van Cristiano Ronaldo, de Four Seasons Private Residences, M Art Studio, M School, Meydene, M Business, M Clinic, M Plaza en M Résidences, zijn de vlaggenschip-projecten die een plaats krijgen in deze prestigieuze laan.

Bladna.nl