Zoeken

Mina El Hammani (Elite) krijgt doodsbedreigingen

2 november 2022 - 19:00 - Cultuur

©

De in Marokko geboren actrice Mina El Hammani uit Madrid, die de rol van Nadia speelde in de serie "Elite", legde als gast in het programma El Hormiguero van Pablo Motos uit dat ze "doodsbedreigingen" had ontvangen en vertelde hoe moeilijk het voor haar was geweest om van de ene op de andere dag beroemd te worden.

Mina El Hammani vertelde hoe haar leven vier jaar geleden radicaal is veranderd, na de eerste uitzending van de serie op 5 oktober 2018. Sindsdien heeft ze geen privéleven meer gehad. Door het succes van de serie op Netflix heeft ze een nieuw leven als actrice en is ze een ster geworden. Ze is een veel gevolgde social media persoonlijkheid geworden, vooral op Instagram, waar ze bijna 6 miljoen abonnees heeft, volgens Lecturas.

Lees ook: Actrice Mina El Hammani stelt racisme in Spanje aan de kaak

De actrice met Marokkaanse roots liet zich niet van haar stuk brengen en hield het hoofd koel. Haar bekendheid heeft haar echter enkele markante momenten op social media opgeleverd. Zo geeft de 29-jarige toe doodsbedreigingen en racistische aanvallen van internetgebruikers te hebben ontvangen. In het begin was ze "geschokt", maar mettertijd heeft ze ermee leren omgaan, vooral na de dood van haar vader in 2020. "Sinds ik mijn vader heb verloren, is alles me wat onverschilliger geworden", zegt ze eerlijk.

Lees ook: Mina El Hammani van Netflix-serie Elite, kreeg hulp om "hoofd koel te houden"

In de serie "Elite" speelt Mina El Hammani de rol van Nadia, de dochter van een arbeider en een huisvrouw die haar onvermoeibaar de waarde van respect en liefde voor anderen bijbrengen, ongeacht ras en achtergrond. De actrice werkt elke dag hard om nieuwe rollen te krijgen. Mina had een moeilijke jeugd en was slachtoffer van racisme. Daarom is ze betrokken bij de strijd tegen dit fenomeen en probeert ze de samenleving bewust te maken door middel van interviews of lezingen in onderwijscentra.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team