Zoeken

Hakim Ziyech niet langer een prioriteit voor AC Milan

22 juli 2022 - 17:40 - Sport

©

Enkele weken geleden gonsde het in de media van de berichten over het vertrek van Hakim Ziyech naar AC Milan. Maar sinds enkele dagen heerst er een totale stilte. Het lijkt wel alsof de interesse van de Italiaanse club in de Marokkaanse speler niet meer aan de orde is.

Volgens Calciomercato staat de Atlas Leeuw nog steeds op de radar van de club, hoewel hij voorlopig geen prioriteit meer is.

Lees ook: Hakim Ziyech weigert salarisverlaging

Omdat zijn situatie bij Chelsea zo ongemakkelijk was, hoopte Hakim Ziyech deze zomer te kunnen vertrekken en nieuwe ervaringen op te doen bij een club die hem meer speeltijd zou geven. Zijn vertrek is ook belangrijk omdat coach Thomas Tuchel niet langer op hem rekent als een belangrijke schakel in het structuur van Chelsea.

Lees ook: Hakim Ziyech bedankt zaakwaarnemer en neemt "volledige controle" over

Milan is nog steeds bereid om Hakim Ziyech een contract aan te bieden, maar de club wil geen overhaaste beslissingen nemen. De door Chelsea gevraagde vergoeding van 25 miljoen euro is door de Italiaanse club aanvaard, maar over het jaarsalaris heeft AC Milan nog geen definitieve toezegging gedaan, in de hoop dat het vastgesteld bedrag naar beneden zal worden bijgesteld.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team