Zoeken

Megacontract voor Brahim Diaz

8 februari 2024 - 21:00 - Sport

©

Brahim Diaz, Spaanse middenvelder van Marokkaanse afkomst, heeft een indrukwekkende deal gesloten met Adidas, waardoor hij het nieuwe gezicht van het merk wordt.

De opvallende prestaties van de middenvelder bij Real Madrid dit seizoen hebben de aandacht getrokken van het sportmerk, dat hem een contract heeft aangeboden ter waarde van één miljoen dollar. Deze nieuwe samenwerking plaatst Adidas in de spotlight en laat concurrent Nike, die ook interesse had in Diaz, achter zich.

Lees ook: Brahim Diaz: Spanje dribbelt Marokko voorbij

De keuze van Adidas voor Diaz is niet alleen gebaseerd op zijn sportieve prestaties, maar ook op de waarden die hij uitdraagt. Dit seizoen heeft de middenvelder, die een vaste waarde is in het team van Carlo Ancelotti, indrukwekkende statistieken op zijn naam staan met zeven doelpunten en drie assists in 26 wedstrijden over alle competities heen.

Lees ook: Spanje zet Brahim Díaz onder druk

Diaz’ uitstekende vorm dit seizoen kan hem niet alleen een prominente plaats bij Real Madrid opleveren, maar ook een oproep voor het Spaans elftal voor de aankomende wedstrijden in maart en mogelijk het Europees Kampioenschap. Hoewel Marokko al jaren probeert Diaz over te halen om voor de Atlas Leeuwen te spelen, blijft het zijn droom om voor Spanje uit te komen.

Bladna.nl