Zoeken

Brahim Diaz (bijna) Marokkaan

18 februari 2024 - 08:00 - Sport

©

Bondscoach Walid Regragui en officials van de Marokkaanse voetbalbond (FRMF) hebben vorige week in Marrakech Brahim Diaz en zijn vader ontmoet. Doel: de middenvelder van Real Madrid overtuigen om voor de Atlas Leeuwen te spelen.

Volgens Al-Arabi Al-Jadid zou Diaz tijdens deze geheime ontmoeting zijn interesse hebben uitgesproken om voor Marokko te spelen. De jonge speler vermijdt het om in interviews met de pers over dit onderwerp te praten, en verkiest het om de operatie in alle discretie en weg van de Spaanse media af te ronden.

Lees ook: Walid Regragui naar Spanje om Brahim Diaz te overtuigen

De Real Madrid-middenvelder zou zijn keuze kenbaar moeten maken voor de volgende wedstrijd van het Marokkaans elftal, die gepland staat tussen 18 en 26 maart in het Mohammed VI voetbalcomplex in Rabat. De Marokkaanse bond probeert al jaren Diaz te overtuigen om het Marokkaanse shirt te dragen, maar de speler twijfelt nog steeds tussen Marokko en Spanje.

Lees ook: Megacontract voor Brahim Diaz

Walid Regragui, die volgende week een Europese tournee maakt, zou Diaz opnieuw in een persoonlijk gesprek willen ontmoeten om de Real Madrid-ster definitief te overtuigen. De Marokkaanse coach wil de aanval van de Atlas Leeuwen versterken na hun vroege uitschakeling in de achtste finales van de Afrika Cup in Ivoorkust, en hoopt op het uitzonderlijke talent van Diaz te kunnen rekenen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team