Zoeken

Brahim Diaz in selectie voor oefenduels Marokko?

29 februari 2024 - 07:00 - Sport

©

De Spaans-Marokkaanse middenvelder Brahim Diaz van Real Madrid heeft nog steeds geen keuze gemaakt voor zijn internationale carrière. Ondanks zijn eerdere terughoudendheid om voor Marokko te spelen, duiken er geruchten op dat Diaz toch op de lijst staat van bondscoach Walid Regragui voor de komende oefenduels van de Atlas Leeuwen.

Er lopen al maanden geruchten over de internationaliteitskeuze van Diaz. De 24-jarige speler, geboren in Malaga uit een Marokkaanse vader en een Spaanse moeder, doorliep de Spaanse jeugdselecties maar speelde nog nooit voor het A-elftal van Spanje.

Lees ook: Brahim Diaz (bijna) Marokkaan

Of Diaz nu wellicht kiest voor Marokko is onduidelijk. "De definitieve lijst van spelers voor de wedstrijden tegen Angola en Mauritanië is nog niet bekendgemaakt," aldus een bron binnen de Marokkaanse voetbalbond (FRMF) aan Alyaoum24. "De voorlopige lijst wordt pas op 3 maart naar de clubs gestuurd."

Lees ook: Brahim Diaz: Marrokkaanse voetbalbond schakelt Achraf Hakimi in

Brahim Diaz zelf heeft zich tot nu toe afzijdig gehouden van de discussie. Hij focust zich liever op zijn clubcarrière bij Real Madrid.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team