Zoeken

Marrakech: "Stars in The Place" maakt grote comeback

19 juli 2022 - 21:00 - Cultuur

©

Het grote muziekevenement "Stars in The Place", op initiatief van rapper Gims, keert op 29 december met een nieuwe editie terug naar Marrakech.

Het thema van het evenement is "Vrede en Broederschap". Na twee jaar van onderbreking wegens Covid-19, kondigen de organisatoren aan dat het Djemaa el Fna-plein opnieuw zal vibreren op de klanken van wereldmuziek.

Lees ook: Maluma en El Grande Toto geven concert in Marrakech

"Met dit evenement willen wij aan Zijne Majesteit Koning Mohammed VI en aan alle Marokkanen onze liefde voor Marokko uitdrukken en onze vaste wil tonen om bij te dragen aan de grote economische en culturele dynamiek die ons geliefde land onder de wijze leiding van Zijne Majesteit doormaakt," aldus Gims en zijn artistiek leider Youssef Aarab, oprichters van "Stars in The Place", in een persbericht.

Lees ook: Maluma keert terug naar Marokko

Het concept, de vormgeving, de enscenering, de artistieke leiding, de programmering... zullen voor deze editie worden vernieuwd. Er zullen grote middelen worden ingezet om duizenden toeschouwers een onvergetelijk moment te bezorgen, aldus de organisatie, die een record aantal bezoekers verwacht.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team