Zoeken

Marrakech: psychose na fatale voedselvergiftigingen

16 mei 2024 - 20:00 - Marokko

©

Het overlijden van zeker zes personen aan de gevolgen van een voedselvergiftiging in Marrakech, heeft geleid tot angst en bezorgdheid onder de bevolking. Veel inwoners van Marrakech hebben hun bezoeken aan fastfoodrestaurants drastisch verminderd.

De oorzaak van de angst is een reeks voedselvergiftigingsincidenten in fastfoodrestaurants in de stad, waar klanten bedorven voedsel kregen. Zes mensen kwamen om het leven na het eten van bedorven voedsel bij Snack Mhamid.

Lees ook: Marrakech in oorlog tegen fastfoodzaken

Om verdere voedselvergiftigingen te voorkomen, eisen veel inwoners dat de autoriteiten strenger optreden om de gezondheid van de consumenten te beschermen. Ze pleiten voor strengere controles in restaurants en snackbars om de kwaliteit van het geserveerde voedsel te waarborgen.

Lees ook: Voedselvergiftiging in Marrakech: twee doden en 24 zieken

Daarnaast roepen ze de autoriteiten op om toe te zien op naleving van de hygiëne- en veiligheidsnormen door deze vestigingen, de eigenaren opleidingen aan te bieden over voedselconservering en de sancties tegen overtreders te verscherpen, inclusief het intrekken van vergunningen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team