Zoeken

Marrakech: celstraf voor man die vrouwenhamam binnenliep

5 februari 2022 - 21:40 - Marokko

©

De rechtbank van eerste aanleg in Marrakech heeft een man die ervan wordt beschuldigd een hamam voor vrouwen in de oude medina te zijn binnengedrongen, veroordeeld tot vier maanden gevangenisstraf met uitstel. De verdachte snelde zijn vrouw te hulp, die in het gebouw was.

Bij een ruzie tussen zijn vrouw en andere vrouwen, haastte de man zich naar de hammam om haar te helpen. Getuigen ter plaatse meldden dat de ruzie uitliep op een handgemeen. De verdachte zou de vrouwen hebben bedreigd die ruzie hadden met zijn vrouw, meldt Al Massae.

Lees ook: Marokko: medewerkster hamam opgepakt voor filmen naakte vrouwen

Uit vrees voor een arrestatie verdween de man twee dagen lang. De politie slaagde er echter in hem op te sporen en te arresteren. Hij werd in voorlopige hechtenis genomen voor onderzoek onder toezicht van het bureau van de procureur-generaal. Tijdens het verhoor heeft hij de feiten bekend. Hij ontkende echter een wapen te hebben gebruikt.

Lees ook: Wereld-Marokkaanse misbruikt en gefilmd in hamam in Meknes

Op 20 januari werd hij naar het bureau van de procureur-generaal gebracht en gearresteerd wegens verstoring van de openbare orde, het bezit van een wapen en bedreiging van een vrouw. Hij werd tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van vier maanden veroordeeld.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team