Zoeken

Marokkaans-Nederlandse vrouw cel in wegens filmen naakte vrouwen in hamam in Berkane

29 november 2021 - 21:00 - Marokko

©

De politie van Berkane heeft donderdag een Marokkaans-Nederlandse vrouw aangehouden die haar mobiele telefoon gebruikte om naakte vrouwen in een hamam te filmen. De jonge vrouw werd gearresteerd.

De Marokkaans-Nederlandse vrouw wordt beschuldigd van het filmen van naakte vrouwen en is op bevel van de procureur des Konings doorverwezen naar de rechtbank van eerste aanleg in Berkane, meldde het dagblad Assabah. Haar proces is gepland voor 1 december aanstaande.

Lees ook: Marokko: tiental vrouwen in hamam betrapt

De verdachte werd op heterdaad betrapt toen ze video-opnamen maakte in een hamam, volgens bronnen dicht bij het onderzoek. Zij werd gearresteerd en naar het politiebureau gebracht nadat de beheerder van de hamam de politie waarschuwde. De gefilmde vrouwen vrezen dat de video’s op sociale netwerken worden gepubliceerd.

Lees ook: Vrouw in Marrakech opgepakt voor fotograferen andere vrouwen in hamam

De politie heeft de telefoon van de betrokkene in beslag genomen en justitie heeft een onderzoek gelast om de zaak op te helderen. Agenten zullen de video’s bekijken en verklaringen afnemen van alle slachtoffers en de eigenaar van de hamam. Foto’s en video’s worden vernietigd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team