Zoeken

Marokkaan probeert minnaar vrouw te vermoorden in Frankrijk

10 februari 2022 - 11:40 - Marokkanen in het buitenland

©

Afgelopen donderdag werd een 43-jarige Marokkaanse man, die illegaal in Frankrijk verblijft omdat zijn toeristenvisum is verlopen, gearresteerd en aangeklaagd voor poging tot moord. Hij is in voorlopige hechtenis genomen in de gevangenis van Brest.

Het misdrijf vond op dinsdag 1 februari plaats op de parkeerplaats van een supermarkt in het Franse Brest. De verdachte zou het 30-jarige slachtoffer, dat op zoek was naar een kamer in Brest, in de val hebben gelokt, meldt Le Télégramme.

Lees ook: Marokko: man betrapt vrouw op bedrog en doodt minnaar

De vermeende dader zou het slachtoffer in contact brengen met een persoon die een kamer verhuurde. Bij zijn aankomst werd het slachtoffer echter met een mes aangevallen door de Marokkaan. Hij kreeg een klap in het gezicht, werd bij de kraag vastgegrepen en vervolgens in zijn gezicht, neus en de achterkant van zijn oor gestoken.

Getuigen waarschuwden de hulpdiensten, die snel ter plaatse waren. Het slachtoffer werd in het ziekenhuis opgenomen voor minimaal vijftien dagen. De politie arresteerde de aanvaller. Tijdens het verhoor zou de veertiger de aanval hebben gerechtvaardigd door te zeggen dat hij ruzie had met het slachtoffer en dat hij deze ervan verdacht een verhouding te hebben met zijn vrouw.

Lees ook: Jaloerse vrouw steekt minnaar dood in El Hajeb

Als gevolg van een verlenging van de voorlopige hechtenis door de politie werd de Marokkaan, die illegaal in Frankrijk verblijft, eind vorige week voorgeleid aan een onderzoeksrechter, die hem poging tot moord ten laste legde. Hij werd naar de gevangenis van Brest gebracht.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team