Zoeken

Marokko-Zuid-Afrika: twijfels over aanwezigheid Hakim Ziyech

28 januari 2024 - 18:00 - Sport

©

Hakim Ziyech zal mogelijk niet in staat zijn om met Marokko deel te nemen aan de achtste finale van de Afrika Cup tegen Zuid-Afrika in Ivoorkust.

De Atlas Leeuw raakte geblesseerd tijdens de wedstrijd tegen Zambia en zijn kansen om aan de cruciale wedstrijd tegen Zuid-Afrika deel te nemen, worden als "klein" beschouwd, volgens bronnen van Al Omk. Bondscoach Walid Regragui wacht op de resultaten van de medische onderzoeken van de speler voordat hij een beslissing neemt.

Lees ook: Straat naar Hakim Ziyech vernoemd in Ivoorkust?

Het medisch team doet er alles aan om Ziyech op tijd fit te krijgen voor de wedstrijd tegen de "Bafana Bafana", zelfs als dat betekent dat hij vanaf de bank moet toekijken. Het technisch personeel hoopt dat de speler van Galatasaray kan deelnemen aan deze langverwachte wedstrijd. De beslissing over de deelname van Ziyech wordt verwacht op maandag, melden dezelfde bronnen.

Ziyech verliet het veld geblesseerd tijdens de wedstrijd tegen Zambia afgelopen woensdag, na het enige doelpunt van de wedstrijd te hebben gescoord. Hij werd vervangen door Amine Adli na de rust. De afwezigheid van Ziyech tijdens de trainingssessie van afgelopen vrijdag heeft zorgen gewekt over zijn gezondheidstoestand.

Lees ook: Afrika Cup: Marokko bezorgd om Hakim Ziyech

Marokko, leider van groep F met 7 punten, neemt het op tegen Zuid-Afrika in de achtste finale, aanstaande dinsdag om 21.00 uur Marokkaanse tijd, op het veld van het Laurent Pokou-stadion in San Pedro.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team