Zoeken

Marokko heeft interesse voor Turkse Ejder Yalçın pantservoertuig

24 mei 2021 - 19:40 - Marokko

©

Marokko is van plan het pantservoertuig Ejder Yalçın van de Turkse fabrikant Nurol Makina aan te schaffen, om de bewapening van het koninkrijk te versterken.

Nurol Makina, een Turkse geavanceerde wereldwijde fabrikant van gepantserde voertuigen, en Marokko zijn in gesprek over de verkoop van Ejder Yalçın pantservoertuigen aan de Royal Armed Forces, meldt Daily Sabah. Het Turkse voertuig wordt gewaardeerd om zijn aanpassingsvermogen en wordt gebruikt in Turkije, maar ook in andere landen in het Midden-Oosten, de Golf, Azië, Afrika en Europa.

Ejder Yalçın is ontwikkeld om te voldoen aan de operationele behoeften van militaire eenheden en veiligheidstroepen in alle regio’s en onder alle terreinomstandigheden, met inbegrip van woonwijken en plattelandsgebieden.

Het voertuig heeft meer dan 10 verschillende configuraties die zijn ontwikkeld voor gebruik in gevechts- en ondersteuningsmissies: explosievenopruiming, luchtverdediging, commando en controle, gevecht, chemische, biologische, radiologische en nucleaire (CBRN) verkenning, personeelstransport, mijndetectie, gepantserde ambulance en grensbeveiligings- en bewakingsopties.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team