Zoeken

Hollywoodsterren binnenkort in Marokko voor opnames ’Dirty Angels’

6 november 2022 - 22:00 - Cultuur

©

Hollywoodsterren zoals actrice Eva Green, zullen binnenkort naar Marokko reizen voor de opnames van de actiefilm ’Dirty Angels’.

De film wordt opgenomen in Marokko en Griekenland. De filmcrew zal in december in het koninkrijk verblijven. Verschillende Hollywoodsterren, waaronder de Australische actrice Ruby Rose en de Franse actrice Eva Green, behoren tot de cast en zullen dus in Marokko zijn.

Lees ook: Connor Swindells vertelt over "moeilijke opnames" in Marokko (video)

’Dirty Angels’ gaat over het vertrek van de Amerikaanse troepen uit Afghanistan in 2021. In de film wordt een groep vrouwelijke soldaten gevolgd die zich voordoen als reddingswerkers en naar Afghanistan worden gestuurd om tieners te helpen die gevangen zitten tussen Daesh en de Taliban. De Nieuw-Zeelandse producent en acteur Martin Campbell is de regisseur.

Lees ook: Marokko: buitenlandse filmopnames brengen recordbedrag op

De film brengt de Franse actrice Eva Green en de Nieuw-Zeelandse regisseur opnieuw samen. Beiden werkten in 2006 al samen aan de film ’Casino Royale’. "Ik wil me al heel lang onderdompelen in een pure actiefilmrol. Ik ben erg blij om weer met Martin samen te werken aan een project als dit. Hij en zijn team hebben een script bedacht met geweldige actiescènes, meeslepende personages en een spannend verhaal," aldus de Franse actrice.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team