Zoeken

"Dirty Little Secret" van Nora Fatehi hit op YouTube (video)

16 juni 2022 - 17:00 - Cultuur

©

Het nummer "Dirty Little Secret" van de Marokkaans-Canadese danseres, model, actrice, zangeres en producer Nora Fatehi, in samenwerking met de Brits-Pakistaanse zanger Zack Knight, is in enkele drie dagen een enorme hit geworden op YouTube.

Het nummer ’Dirty Little Secret’ van de Marokkaans-Canadese artiest heeft op YouTube in drie dagen tijd al bijna 9 miljoen views opgeleverd. Nora Fatehi maakt hiermee haar debuut als regisseur, maar haar fans reageren voornamelijk op haar dansskills. Sommigen gaan zelfs zo ver dat ze haar "de Indiase versie van Cardi B" noemen. Laatstgenoemde is een Amerikaanse rapster en actrice die haar bekendheid mede dankt aan het succes van op Instagram geplaatste video’s.

Voor dit nummer kroop Nora Fatehi voor het eerst ook in de rol van regisseur en werkte ze samen met Zack Knight, een bekende Britse artiest. De videoclip is te bekijken op het YouTube-kanaal van Nora Fatehi en weerspiegelt haar moderne, artistieke en internationale gevoeligheid. Ze is de meest gevolgde Arabisch-Afrikaanse artiest ter wereld en ook in dit nummer weerklinken de wereldwijde popcultuur en de interculturele invloeden.

’Dirty Little Secret’ is een nummer dat Nora Fatehi nauw aan het hart ligt. "Als artiest wil ik altijd grenzen verleggen en de lat voor mezelf hoger leggen. ’Dirty Little Secret’ ligt me na aan het hart en het is ook een nummer dat me in staat heeft gesteld om mijn passies zowel achter als voor de camera te realiseren. Het is vurig, woest en dapper, en een middel om een persoonlijke connectie te maken met het publiek," zegt ze in een verklaring.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team