Zoeken

Marokko: nep-raqi gearresteerd voor seksueel geweld

2 januari 2022 - 18:20 - Marokko

©

Een raki uit Ksar El Kebir, in de provincie Larache, is gearresteerd voor huiselijk geweld en seksueel misbruik van zijn jonge vrouw.

De verdachte, die zich voordeed als een gebedsgenezer, had het jonge slachtoffer tijdens een genezingssessie weten te overtuigen om met hem te trouwen.

Lees ook: Laayoune: verdachten aangeklaagd voor verspreiden verkrachtingsvideo’s van Mauritaanse raqi

Al Ahdath Al Magribia bericht dat het slachtoffer slechts enkele dagen na het sluiten van hun huwelijk, ontdekte dat ze met een gewelddadige oplichter was getrouwd.

Het slachtoffer deelde begin deze week een video op sociale media waarin ze vertelt over het geweld en de seksuele misbruiken die ze onderging sinds ze met de raqi trouwde. Hij zou haar ook hebben gedwongen om alcohol en drugs te gebruiken om zijn seksuele en gewelddadige fantasieën te bevredigen.

De jonge vrouw vertelt in de video dat de gebedsgenezer haar tijdens de misbruiken heeft gefilmd en ermee dreigde de beelden op sociale media te delen als ze een scheiding zou aanvragen.

Lees ook: Marokko: hof oordeelt in rechtszaak ’Raqi van Berkane’

Het wanhopige slachtoffer, dat zelfmoord overwoog, besloot na een jaar te zijn misbruikt en mishandeld, aangifte te doen tegen de raqi.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team