Zoeken

Celstraf voor dader gefilmde seksuele intimidatie in Tanger

18 december 2021 - 11:20 - Marokko

©

De rechtbank van eerste aanleg in Tanger heeft op donderdag 16 december, de 17-jarige hoofdverdachte van de gefilmde aanranding van een jong meisje in september, tot een jaar gevangenisstraf veroordeeld.

De 17-jarige hoofdverdachte van de gefilmde aanranding van een meisje in Tanger, werd op 15 september gearresteerd voor seksuele intimidatie en openbare zedenschennis en is nu door de rechtbank van Tanger veroordeeld tot een jaar gevangenisstraf, meldt Tanja24.

Lees ook: Schandaal in Marokko na nieuwe video van seksuele misbruik

In deze zaak werden eveneens drie andere minderjarigen gearresteerd. Zij worden ervan verdacht de video te hebben gefilmd en op sociale netwerken te hebben gepubliceerd, alsmede beledigingen en bedreigingen te hebben geuit aan het adres van het slachtoffer. Ze zijn nog niet berecht.

Lees ook: Marokko: vader meisje gefilmde aanranding getuigt in tranen (video)

In de video die op grote schaal circuleerde op sociale media, is te zien hoe de jongeman het slachtoffer op klaarlichte dag seksueel intimideerde in de wijk Boukhalef in Tanger. De jongeman achtervolgde het meisje, tilde haar rok op en gaf haar een klap op de billen, terwijl zijn medeplichtigen de scène filmden. De video zorgde voor heel wat verontwaardiging van internetgebruikers, die de autoriteiten ook hebben aangespoord om de betrokkenen te arresteren wegens seksuele intimidatie en mishandeling.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team