Zoeken

Seksueel misbruik: aantal slachtoffers raqi Tanger loopt op

12 januari 2023 - 16:00 - Marokko

©

Enkele dagen geleden heeft de politie van Tanger na een nauwgezet onderzoek een raqi gearresteerd voor het seksueel misbruiken van verschillende vrouwen die bij hem kwamen voor een behandeling. Het aantal slachtoffers loopt verder op naarmate het onderzoek vordert.

Volgens Le360 heeft de raqi zeker elf slachtoffers gemaakt. Nadat zijn arrestatie bekend werd dienden verschillende vrouwen klachten in tegen hem en beschuldigde zijn vrouw hem van ontrouw. De 29-jarige verdachte gaf toe zijn slachtoffers te hebben misbruikt in het huis dat hij gebruikte voor roqya-rituelen in Bni Makada.

Lees ook: Nador: raqi en getrouwde vrouw centraal in overspelschandaal

De raqi pleegde deze misdaden al meer dan anderhalf jaar onopgemerkt, waarbij hij vrouwen lokte met de belofte dat hij hen kon genezen door zijn spirituele kracht die vaak wordt verward met religieuze heiligheid. Hij vond zijn klanten via sociale media.

Lees ook: Marokko: nep-raqi gearresteerd voor seksueel geweld

De politie doorzocht het huis van de valse traditionele genezer en nam gereedschap en amuletten in beslag waarvan wordt aangenomen dat ze werden gebruikt voor hekserij, naast vijf telefoons met beeldmateriaal waarop zijn misdaden waren vastgelegd. De in beslag genomen spullen ondergaan momenteel een technische expertise. Zijn proces begint volgende week.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team