Zoeken

Casablanca: 30 jaar cel voor moord op minnares

30 januari 2022 - 15:40 - Marokko

©

De strafkamer van het Hof van beroep van Casablanca heeft een 38-jarige man veroordeeld tot 30 jaar gevangenisstraf zonder de mogelijkheid van vervroegde vrijlating voor de moord op zijn minnares.

Het begon allemaal als een normale liefdesrelatie. De man, een monteur van opleiding, had een relatie met een vrouw bij hetzelfde bedrijf. Zij wensten te trouwen, maar dit werd hun resoluut geweigerd door de ouders van de vrouw die van mening waren dat hij geen geschikte man was voor haar. De man trouwde met een andere vrouw, maar vergat zijn ex-vriendin niet, die intussen ook getrouwd was.

Lees ook: Marokko: vrouw overleden na duiveluitdrijving

Beiden besloten hun relatie in het geheim verder te zetten. De bedrogen echtgenoot ontdekte echter dat zijn vrouw een minnaar had en zette haar uit huis. De relatie tussen de vrouw en haar minnaar verslechterde toen zij hem vroeg om te scheiden en met haar te trouwen. Toen hij weigerde besloot ze een einde te maken aan hun relatie.

Lees ook: Marokko: man betrapt vrouw op bedrog en doodt minnaar

In de periode kreeg de minnaar last van seksuele impotentie. Hij vernam dat zijn ex-vriendin vaak bij charlatans bezocht die zwarte magie gebruikten tegen hem. Hij besloot zich te wreken en nodigde haar uit voor een gesprek. Bij haar aankomst werd het 30-jarige slachtoffer twee keer in de borst gestoken en bezweek aan haar verwondingen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team