Zoeken

Marokko organiseert ’Light Tour’ in Parijs, Londen en New York

18 mei 2022 - 09:40 - Marokko

©

Na de lancering van de internationale campagne "Land van Licht" in 19 landen, heeft het Marokkaans verkeersbureau (ONMT) besloten een "Light Tour" te organiseren in Parijs, Londen en New York.

De directeur-generaal van het ONMT, Adel El Fakir, de voorzitter van de Nationale toerismeraad, Hamid Bentahar, en verschillende voorzitters van verenigingen en regionale toerismeraden, zullen een delegatie van toeristische experts naar deze steden leiden om het Marokkaanse toerisme te promoten.

Lees ook: Toerisme: Marokko lanceert nieuwe campagne in 19 landen (video)

De delegatie zal ter plaatse reisorganisatoren, reisagenten, managers van luchtvaartmaatschappijen en opinieleiders ontmoeten om van gedachten te wisselen en te discussiëren, meldt het ONMT in een persbericht. "We zullen ons werk voortzetten om Marokko als bestemming te promoten en te marketen. Na de internationale campagne was het voor ons belangrijk de druk op de internationale opiniemakers zo hoog mogelijk te houden en Marokkaanse beroepsmensen volledig te betrekken bij deze actie om de bestemming te promoten," aldus de directeur van het ONMT.

Lees ook: Weinig boekingen voor zomerseizoen in Marokko

De "Light Tour" begint in Parijs op 17 mei en reist door naar Londen op 18 mei en New York op 19 mei. In drie marathondagen moet "de bestemming Marokko" weer tot leven komen na een twee jaar durende gezondheidscrisis.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team