Zoeken

Marokko: inbreker van Rabat gevat

20 november 2020 - 11:00 - Marokko

©

De politie is er in geslaagd om de vermoedelijke dader van een reeks inbraken in verschillende prestigieuze villa’s van de wijk Hay Riad in Rabat te identificeren. Hij wordt voorgeleid aan justitie.

Er was een enorme zoekactie nodig om de vermoedelijke dader te identificeren. Het gaat over een 27-jarige dakloze man uit Meknes. Hij werd eerder in een andere strafzaak opgesloten in de gevangenis van Azrou, meldt Assabah. Hij werd voorgeleid aan de strafkamer van de rechtbank van Rabat.

De verdachte maakte van de afwezigheid van zijn slachtoffers gebruik om hun woning binnen te dringen. Daar stal hij diamanten, parels, edelstenen, goud en andere kostbare artikelen. In totaal werden er minstens 64 waardevolle stukken gestolen uit verschillende villa’s.

Onder de slachtoffers bevindt zich een architect die vermoedde dat een nachtwaker verantwoordelijk was voor de reeks diefstallen. Uit zijn huis verdwenen 42 diamanten, juwelen met edelstenen, computers en sportkleding. Door de identificatie van de echte inbreker is de bewaker nu vrij van verdenking.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team