Zoeken

Marokko: horrornacht voor stel dat werd vastgebonden en beroofd

3 januari 2021 - 16:40 - Marokko

©

Een gezin maakte tijdens de nacht van donderdag op vrijdag enorm veel ellende mee in Midelt, in de Midden-Atlas. Een echtpaar van in de zestig werd aangevallen, vastgebonden en beroofd door drie individuen met bivakmutsen.

De aanval zou rond middernacht hebben plaatsgevonden in Tighermitine in de landelijke gemeente Mzizel, terwijl het bejaarde echtpaar sliep, meldt de nieuwssite Amnous. Drie gemaskerde individuen doorzochten het huis, nadat ze het echtpaar hadden geslagen en vastgebonden. Ze zouden zijn beroofd van een aanzienlijke som geld, administratieve documenten en andere kostbaarheden.

De aanvallers hadden genoeg tijd om te vluchten, zegt dezelfde bron, eraan toevoegend dat het paar, dat in shock verkeerde, de volgende dag werd gevonden door een familielid. De voordeur van hun huis bleef de hele nacht openstaan.

De twee slachtoffers werden in kritieke toestand vervoerd naar het ziekenhuis van Rich. Ondertussen is er een onderzoek gaande om de sporen van de drie daders na te trekken. De technische en wetenschappelijke politie werd daarvoor ter plekke gestuurd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team