Zoeken

Nog veel vragen onbeantwoord gezinsdrama Salé

10 februari 2021 - 17:20 - Gemeenschap

©

Zes leden van dezelfde familie, waaronder twee kinderen, zijn dood aangetroffen in hun huis in Salé. Er is nog veel onduidelijkheid over de omstandigheden van hun overlijden. Veiligheidsdienst BNPJ is nog bezig met het onderzoek.

Marokkanen willen weten wat er is gebeurd bij het gezinsdrama dat Salé heeft geschokt. Zes mensen uit dezelfde familie zijn dood teruggevonden. De BNPJ kan nog niets over de zaak zeggen. Het onderzoek is nog in volle gang.

Volgens de krant Al Ahdath Al Maghribia zijn er aanwijzingen dat het drama zich onder de gezinsleden voltrok. Volgens een persbericht van BNPJ zijn er geen aanwijzingen dat er bij de familie is ingebroken. De deur was van binnenuit op slot gedaan en het huis werd bewaakt door twee honden. De politie gaat er wel vanuit dat er een misdaad in het huis heeft plaatsgevonden. Momenteel zijn de veiligheidsdiensten bezig om bewijsmateriaal te verzamelen en te analyseren.

De politie werden gealarmeerd nadat ze een brandmelding kregen. Zij troffen in het huis vijf doden aan en een zwaargewonde. Deze werd naar het ziekenhuis gebracht en overleed later aan zijn verwondingen.

Familieleden van de slachtoffers willen buren van de familie aanklagen die zeggen dat de zoon de mogelijke dader is van de moord. Voor de buren is het namelijk onmogelijk dat de vader van het gezin de dader zou zijn. Volgens hen zou hij niet in staat zijn om een drie maanden oude baby te vermoorden.

Ook gingen er geruchten dat een criminele bende het had gemunt op de familie. Maar daar is geen enkel bewijs voor. Er blijven nog veel vragen onbeantwoord. De buren van de wijk Errahma hebben bijvoorbeeld geen noodkreten gehoord. En op de lichamen van de slachtoffers zouden geen sporen zijn gevonden die erop wijzen dat zij zich hebben verweerd tegen de aanvaller. Verder onderzoek moet uitwijzen wat er is gebeurd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team