Zoeken

Marokko: drugsdealer opgepakt voor verkrachting

20 april 2020 - 20:10 - Gemeenschap

©

Een drugsdealer werd begin vorige week door de koninklijke gendarmerie in Moulay Bousselham gearresteerd voor drugshandel en de brutale verkrachting van een 26-jarige vrouw.

Het getrouwde slachtoffer had afgelopen zondag aangifte gedaan van verkrachting tegen de verdachte. Hij zou haar in haar huis hebben aangerand toen haar man niet thuis was.

De echtgenoot van de vrouw werkte op het moment van de feiten als seizoenarbeider in Laawamra bij Larache. Het slachtoffer wist een nauwkeurige beschrijving te geven van de dader en liet de verkrachting medisch bevestigen.

Na een kort onderzoek werd de verdachte ge√Įdentificeerd. Zijn arrestatie verliep probleemloos. De man bekende de feiten en vertelde dat hij aan het slachtoffer had doen geloven dat haar tante hem had gestuurd om te vragen hoe ze ging. Hij zou toen van de gelegenheid gebruik hebben gemaakt om de woning binnen te dringen en de vrouw te misbruiken.

Tegen de verdachte was al een arrestatiebevel uitgevaardigd voor de smokkel van meerdere tonnen hasj in de regio van Akla. Acht verdachten, waaronder vier militairen, waren eerder in deze zaak gearresteerd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team