Zoeken

Taxichauffeur cel in voor verkrachting verpleegster in El Jadida

31 augustus 2020 - 20:30 - Gemeenschap

©

Het hof van beroep in El Jadida heeft een taxichauffeur tot zes jaar gevangenisstraf veroordeeld voor de ontvoering, gijzeling, mishandeling en verkrachting van een verpleegster in een bos in Bir Jdid.

Het slachtoffer was ’s avonds na haar werk op weg naar huis in Bir Jdid. Ze kende de taxichauffeur die haar en haar collega elke dag naar huis reed. Die avond was ze echter alleen in de taxi.

Assabah bericht dat de chauffeur haar eerst complimentjes deed. Het slachtoffer antwoordde niet waardoor de chauffeur kwaad reageerde. Hij sloot de deuren van de auto en reed het bos in. Daar stopt hij bij een houten hutje, bedreigde het slachtoffer met een mes en dwong haar naar binnen.

De verpleegster kreeg een messteek en werd vervolgens misbruikt. Ze wist uiteindelijk te ontsnappen en vond haar toevlucht in een huis. Ze belde een collega die haar kwam ophalen en naar het ziekenhuis bracht.

Volgens het blad deed de vrouw vervolgens aangifte en werd de dader geïdentificeerd en gearresteerd. Hij ontkende eerst de feiten, maar er waren voldoende bewijzen om hem te veroordelen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team