Zoeken

Marokko: paniek in fabriek in Larache

19 april 2020 - 19:10 - Marokko

©

Een vrouw die in een conservenfabriek in het Marokkaanse Larache werkte, is dinsdag aan de gevolgen van het coronavirus overleden. Haar overlijden zorgt voor paniek onder haar collega’s.

De sanitaire en plaatselijke autoriteiten houden de gezondheidssituatie van de rest van het personeel van de fabriek nauw in het oog.

Het slachtoffer lag thuis met hoge koorts. Ze overleed een week nadat de eerste symptomen waren vastgesteld. Een dokter constateerde het overlijden en waarschuwde de autoriteiten.

Op bevel van de Pasha werd het lichaam van de vrouw naar het mortuarium gebracht voor autopsie. Analyses bevestigden dat ze aan de gevolgen van het coronavirus was overleden.

De 200 collega’s van de vrouw en een twintigtal mensen die haar familie al hadden bezocht om hun condoleances over te brengen werden op het virus getest en in quarantaine geplaatst.

Het slachtoffer had astma en verloor een week geleden het bewustzijn op haar werkplek. Ze kwam weer bij bewustzijn en raadpleegde een arts die geen besmetting met het covid-19 vermoedde. Enkele dagen later ging ze weer aan het werk. Ze werd dezelfde dag opnieuw onwel en overleed een dag later thuis.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team