Zoeken

Marokko: bus voetbalclub aangevallen

10 oktober 2020 - 14:40 - Sport

©

De Oued-Zem "Rapide Club" beleefde een zeer hectische avond. Ze werden omwille van hun verlies tegen Wydad Casablanca aangevallen bij het verlaten van het stadion.

De bus van de Oued-Zem "Rapide Club" werd met stenen bekogeld na een ontmoeting met Wydad in Casablanca. De club werd met 2-0 verslagen dankzij de verdienste van Aymane El Hassoune (36’) in de eerste helft en Ismail El Haddad (90’) in de laatste minuten van de wedstrijd.

Hetzelfde persbericht van de club geeft nog meer details over de gebeurtenissen. Noureddine El Hichami, algemeen manager van het team, zegt dat de clubbus na hun maaltijd in het hotel met stenen werd bekogeld. Er werd ook een poging gedaan om spelers aan te vallen met een ijzeren staaf in Berrechid. Een onaanvaardbaar gedrag dat terreur zaaide onder de spelers en de crew, zegt Noureddine El Hichami. Op zijn facebookpagina plaatste hij verschillende foto’s van het incident.

Rapide Oued Zem staat ondanks de nederlaag op woensdag 10e in het klassement met 33 punten. De club behoudt zijn plaats in de eerste divisie van het Marokkaanse kampioenschap.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team