Zoeken

Marokko beste bestemming voor droomhuwelijk volgens Pinterest

29 mei 2021 - 13:30 - Marokko

©

Op de ranglijst van landen die het meest aantrekkelijk zijn om een droomhuwelijk te vieren, van het sociale platform Pinterest, staat Marokko bovenaan. De Marokkaanse landschappen lenen zich perfect voor een grootse bruiloft.

De ranking is eerder deze week door Pinterest gepubliceerd en is gebaseerd op gegevens van de gebruikers van het platform. Hieruit blijkt dat de leden van Pinterest Marokko als ultieme locatie beschouwen voor het organiseren van een droomhuwelijk. Op de tweede en derde plaats volgen Griekenland en Frankrijk. Volgens de gebruikers is Frankrijk nog altijd het land van de liefde, maar is Marokko met zijn lantaarns en juweeltinten toch populairder.

Griekenland neemt met zijn mooie dorpjes op de kliffen de tweede plaats in op de ranglijst. Omdat Frankrijk nog altijd kan rekenen op de status van Parijs als stad van de romantiek, is het land als derde op de lijst geëindigd. Ook bestemmingen als Mexico, Bali en Fiji, staan op de lijst van 20 landen.

Verder bestaat de lijst nog uit Italië, Ierland, Australië, Nieuw-Zeeland, Canada, Engeland, Ibiza, Schotland, Thailand, Spanje, Portugal, de Verenigde Staten, de Bahama’s en Wales als favoriete bestemmingen voor een droomhuwelijk.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team