Zoeken

Marrakesh in top 10 Franse zomerboekingen

21 mei 2021 - 12:00 - Marokko

©

Op een ranglijst van de Spaanse touroperator eDreams ODIGEO van de landen die het meest in trek zijn bij Franse reizigers staat Marrakesh op de vijfde plaats.

De rode stad staat op de vijfde plaats van de ranking van de boekingen die zijn gemaakt voor de maanden september en oktober. De eerste vier plaatsen worden ingenomen door Ajaccio, Figari, Saint-Denis en Bastia. Lissabon is achter Marrakesh geëindigd op de 6ᵉ plaats, en Dubai volgt op de 7ᵉ plaats. De laatste drie bestemmingen uit de top 10 zijn Pointe-à-Pitre, Athene en Porto. In de top 10 ranking van de boekingen voor juli en augustus staat Tunis op de derde plek en is Djerba als 9ᵉ geklasseerd.

Ook blijkt uit de gegevens van de Spaanse touroperator eDreams ODIGEO dat 89% van alle zomerboekingen zijn gemaakt voor de maanden juli en augustus en 11% voor september en oktober. In 2019 en 2020 was de verhouding tussen de zomerboekingen en herfstboekingen 82% om 18%.

"In deze gezondheidscontext geven reizigers de voorkeur aan directe en geruststellende vluchten naar Corsica, Griekenland en de Spaanse eilanden", meldt de Franse touroperator Bourse-des-vols.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team