Zoeken

Marokko: Algerijns elftal aangekomen

7 september 2021 - 10:00 - Sport

©

Het Algerijns elftal en de officiële delegatie die de spelers vergezelt, zijn maandag in Marokko aangekomen. Ze werden op de luchthaven Marrakech-Menara door Ali Talaourar, consul-generaal van Algerije, en de secretaris generaal van de Marokkaanse voetbalbond FRMF, Tarik Najem, verwelkomd.

De Fennecs spelen deze dinsdag een kwalificatiewedstrijd voor het WK-2022 tegen Burkina Faso in het Grote stadion van Marrakech. Het vliegtuig van de staf en spelers van de Algerijnse selectie landde maandagvoormiddag in Marrakech.

Lees ook: Fouzi Lekjaa belooft koninklijk onthaal voor Algerijnse ploeg in Marrakech

De Algerijnse delegatie bestaat uit ongeveer zestig mensen. Allen verblijven in de Four Season, op een tiental minuten van de luchthaven. De voorzitter van de Marokkaanse voetbalbond, Fouzi Lekjaa, had zondag laten weten dat alles klaar was om het Algerijns elftal te ontvangen en hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

"Het Marokkaanse volk, de Marokkaanse federatie en alle Marokkaanse sportfaciliteiten staan ter beschikking van coach Djamel Belmadi van het Algerijnse team en van zijn spelers. Ik verklaar op mijn erewoord dat ik voor de veiligheid en de sereniteit van de Algerijnse selectie zal zorgen, net zoals ik dat doe met de selectie van mijn land", verklaarde Faouzi Lekjaa.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team