Zoeken

Algerijns voetbalelftal bereidt zich voor op wedstrijd in Marokko

31 augustus 2021 - 15:00 - Sport

©

Algerije speelt op donderdag 2 september tegen Djibouti in Blida en op dinsdag 7 september tegen Burkina Faso in Marrakech. Het Algerijns elftal is maandag beginnen te trainen voor de twee kwalificatiewedstrijden.

Het trainingskamp verloopt volgens een strenge planning die op de website van de Algerijnse voetbalbond werd gepubliceerd. De 25 spelers die werden opgeroepen door bondscoach Djamel Belmadi, zijn aanwezig. De trainingen vinden plaats in het Nationaal technisch centrum CNT.

Lees ook: Voetbalwedstrijd Algerije-Burkina Faso gaat toch door in Marokko

Enkele uren voor het begin van het trainingskamp werd een persconferentie georganiseerd. Belmadi legde zijn spelerskeuze uit aan de Algerijnse media. De Fennec trainen tot woensdag en zullen donderdag zonder publiek spelen op besluit van de Afrikaanse voetbalbond.

Na Djibouti zullen aanvoerder Ryad Mahrez en zijn teamgenoten op maandag 6 september in Marokko landen. De volgende dag zal het Algerijns elftal een tweede kwalificatiewedstrijd voor het WK-2022 tegen Burkina Faso in het grote stadion van Marrakech spelen. De wedstrijd vindt in Marokko plaats, ondanks het besluit van Algiers om de diplomatieke banden met Rabat te verbreken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team