Zoeken

Algerijns elftal komt niet naar Marokko voor wedstrijd

16 oktober 2021 - 11:20 - Sport

©

De wedstrijd Djibouti-Algerije moest oorspronkelijk in Marokko worden gespeeld, maar werd uiteindelijk verplaatst naar Egypte. Djamel Belmadi, de bondscoach van het Algerijns elftal, is verheugd over het nieuws en hoopt dat Egypte hen geluk brengt.

In het kader van de WK-kwalificatie voor 2022 staat Algerije tegenover Djibouti in een wedstrijd die volgens waarnemers een uitgemaakte zaak is, aangezien de Groenen de ploeg van Djibouti in de eerste etappe met een score van 8-0 hebben versplinterd. De wedstrijd zal in Egypte worden gespeeld, terwijl het eerst in Marokko zou plaatsvinden

Lees ook: Algerije boycot Afrika Cup handbal 2022 in Marokko

Gevraagd naar deze last minute verandering, verwelkomde Djamel Belmadi het nieuws en zei dat hij "erg blij is om in Egypte te spelen". De wedstrijd tegen Burkina Faso in Marokko was niet wat de coach verwachtte. De Groenen hebben één van hun slechtste prestaties neergezet sinds Belmadi het overnam. "We hebben alleen maar goede herinneringen aan Egypte. We gaan er met veel plezier en toewijding heen. Het belangrijkste voor ons is om de drie punten te pakken te krijgen," zei hij.

Lees ook: Djamel Belmadi spreekt over wedstrijd van Algerije in Marokko

Algerije staat bovenaan in Groep A, met Burkina Faso op een gelijk aantal punten, nadat het op dinsdag 12 oktober Niger met 4-0 heeft verslagen. Maar de Fennecs hebben een beter doelsaldo. Als zij erin slagen om tegen Djibouti te winnen tijdens de 5ᵉ dag van de kwalificatiewedstrijden, dan zouden zij een grote voorsprong kunnen behalen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team