Zoeken

Marokko: aantrekkelijke aanbiedingen voor vakantiegangers

10 juni 2020 - 14:50 - Economie

©

Het Marokkaans verkeersbureau ONMT heeft een reeks promotionele acties gepland om de toeristische sector terug op gang te krijgen na de coronacrisis.

Onder het motto "ntla9awfbladna" wil het ONMT het nationaal toerisme bevorderen. De dienst stelt de nationale toeristische vraag te willen stimuleren door Marokkanen aan te moedigen om in Marokko te reizen na de noodtoestand.

Volgens een onderzoek van het verkeersbureau willen Marokkanen het liefst hun vakantie in Marokko doorbrengen na de sanitaire noodtoestand. Dat gaat echter samen met strenge veiligheid- en gezondheidsgaranties, alsook aangepaste prijzen en aanbiedingen in alle regio’s van het koninkrijk.

Het ONMT heeft aan de nationale toerisme raden (CRT) gevraagd om samen communicatiecampagnes te voeren om Marokkaanse toeristen aan te trekken. Marokko telt twaalf CRT’s die door een team marketingexperts van het ONMT zullen worden geholpen.

Toerismeprofessionals worden uitgenodigd om met de CRT’s samen te werken en krijgen toegang tot tools en onderzoeken die door het verkeersbureau tijdens de coronacrisis werden ontwikkeld of gebruikt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team