Zoeken

Marokkaanse voetbalbond ontkent voordelen aan Ihattaren te hebben aangeboden

29 november 2019 - 11:10 - Sport

©

Een bron van de Marokkaanse voetbalbond heeft ontkend dat aan Mohamed Ihattaren meerdere voordelen waren aangeboden zodat hij voor Marokko zou kiezen.

Hespress vernam van een bron binnen de voetbalbond dat het om "leugens" ging en dat er nooit hotels of huizen aan de 17-jarige aanvaller van PSV Eindhoven waren aangeboden. Dergelijke voordelen werden "zelfs niet aan Ziyech voorgesteld, terwijl hij een veel betere voetballer is dan Ihattaren", verklaarde deze bron.

Ook werd er nooit druk uitgeoefend op de familie Ihattaren of misbruik gemaakt van het overlijden van de vader van de speler. "Hoe kan men geloven dat de Marokkaanse voetbalbond een dergelijk evenement zou gebruiken om over voetbal te spreken? We stuurden Noureddine Naybet en Aziz Bouderbala om onze condoleances over te brengen. Er werd nooit over een toekomst bij het Marokkaans elftal gesproken."

Ihattaren werd al lange tijd in het oog gehouden, met name door de voormalige bondscoach van Marokko Hervé Renard. Ook Mustapha Hadji, assistent-coach van de Atlas Leeuwen, zou regelmatig contacten hebben gehad met Ihattaren.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team