Zoeken

Oussama Idrissi steunt Mohamed Ihattaren

29 november 2019 - 19:20 - Sport

©

Oussama Idrissi, laatste Marokkaanse-Nederlander die ervoor koos om voor Marokko uit te komen, heeft op de controverse rond de keuze van Mohamed Ihattaren voor Oranje gereageerd.

Hespress bericht dat Idrissi de rol van de media in de keuze van jonge spelers met een dubbele nationaliteit aan de kaak heeft gesteld. "Je gaat zitten, je weegt de voor- en nadelen en je maakt een keuze met je familie. Maar dat is vandaag niet meer het geval omdat je onder druk staat.", zegt Idrissi.

"Ik ben nooit gecontacteerd door Ronald Koeman. De media willen beslissingen nemen in plaats van de spelers. Ook voor Mohamed Ihattaren was dat het geval.", vervolgt de Marokkaanse international.

De aanvaller van AZ Alkmaar stelt dat hij trots is op zijn keuze voor de Atlas Leeuwen maar betreurt de beslissingen van bondscoach Halilhodzic. Idrissi werd namelijk op de bank gelaten tijdens de kwalificatiewedstrijden tegen Mauritanië en Burundi.

"Ik denk dat ik recht had op enkele minuten. Maar de coach heeft er anders over beslist. Ik moet nog meer geven tijdens de wedstrijden en de trainingen om zijn vertrouwen te winnen.", aldus Idrissi.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team