Zoeken

Marokkaanse trouwstoet van 7 miljoen euro zorgt voor ophef in België (video)

26 november 2016 - 19:45 - Marokko

©

Een Marokkaanse trouwfeest die ze in het Belgische Antwerpen niet snel zullen vergeten! De trouwstoet met tientallen Rolls Royces, Ferrari’s, Lamborghini’s, Bentley’s en andere luxewagens legde een deel van het verkeer plat.

Volgens Gazet van Antwerpen werd een deel van de auto’s bij een Nederlands bedrijf gehuurd. In de stad werd eerst met onverschilligheid gereageerd op de stoet van 7 miljoen euro. Behalve dan bij de extreem rechts partij Vlaams Belang.

VB-leider Filip Dewinter reageerde kwaad op de passiviteit van de politie tijdens de imposante stoet voor het Marokkaans huwelijksfeest. Volgens hem is het duidelijk dat « de Marokkanen en niet het stadsbestuur de baas in Antwerpen » zijn.

Het pasgetrouwd koppel is ook niet onbekend. Volgens het Nieuwsblad is de bruidegom bestuurslid van zaalvoetbalclub Futsal Topsport en broer van een lid van een bekende drugsbende. Zijn kersverse vrouw is de zus van de crimineel Sponky El H., ook wel « de garagist van de onderwereld » genoemd.

Volgens de Antwerpse burgemeester Bart de Wever is de trouwstoet « niet onopgemerkt voorbij gegaan ». Ook de politie bevestigd dit en stelt dat er onderzoek wordt gedaan naar de luxeparade en enkele omstreden gasten van het trouwfeest.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team