Zoeken

Marokkaanse televisie koopt Turkse topseries

9 mei 2024 - 16:00 - Cultuur

©

Twee populaire Turkse series, "A Little Sunshine" en "Lifeline", zullen binnenkort te zien zijn op de Marokkaanse televisie. Dit meldt ATV Distribution, het Turkse bedrijf dat de rechten op de series heeft verkocht.

"Lifeline" is al in 70 landen te zien en "A Little Sunshine" werd geprezen om zijn verhaallijn en cast. Volgens Muge Akar, hoofd Global Sales bij ATV, is dit een belangrijke stap voor beide bedrijven.

Lees ook: Imane Elbani, guest star in Turkse serie

"We zijn verheugd dat onze series A Little Sunshine en Lifeline nu ook te zien zullen zijn in Marokko," aldus Akar. "De series hebben in Turkije een groot succes behaald en we zijn ervan overtuigd dat ze ook bij de Marokkaanse kijkers in de smaak zullen vallen."

Over de series

A Little Sunshine: Hakan en Elif, een kinderloos echtpaar, proberen zwanger te worden maar slagen daar niet in. Elif wil een kind adopteren, maar Hakan ziet dat niet zitten. Hakan komt om bij een auto-ongeluk. Naast zijn levenloos lichaam wordt een meisje gevonden. Elif, wettelijk de moeder, besluit het kind op te vangen. Later ontdekt ze dat Hakan een dubbel leven leidde en dat de baby zijn echte dochter is uit een relatie met de zus van zijn baas.

Lees ook: Marokkaanse serie "Bnat Lalla Mennana" verovert China

Lifeline: Nefes, een kindbruid die mishandeld wordt door haar man Vedat, probeert samen met haar zoontje te ontsnappen. Alle eerdere pogingen mislukten en Nefes verzint een nieuw plan. Ze verstopt zich met haar kind in het busje van Tahir, de broer van een zakenpartner van Vedat. Nefes hoopt onderweg te ontsnappen om zo een nieuw leven te beginnen. Door in slaap te vallen, rijden ze echter mee naar Trabzon, de woonplaats van Tahir. Zonder het te beseffen, raakt Tahir betrokken in een strijd om Nefes en haar zoontje te beschermen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team