Zoeken

Turkse serie uitgezonden op 2M zorgde voor huwelijksgeschil

23 december 2020 - 17:00 - Cultuur

©

Een Turkse burger uit Ordu heeft een klacht ingediend tegen de producent van ‘Yemin Al Waad’, een tv-serie die momenteel wordt uitgezonden op de Marokkaanse televisiezender 2M met nasynchronisatie in het Darija.

Erol D., zag zijn telefoonnummer verschijnen in één van de afleveringen van de serie, die in Turkije werd geproduceerd en geregisseerd. Fans maakten screenshots van zijn nummer dat daarna vlot rondging op sociale media. In de overtuiging dat het nummer toebehoorde aan Cemre, één van de heldinnen in de serie, belden veel Marokkaanse fans het nummer herhaaldelijk. Een intimidatie waar Erol boos van werd.

"Ze denken dat ik het personage ben van de tv-serie en ze blijven me dag en nacht ongepaste berichten en foto’s sturen", vertelde hij aan de Turkse krant Hurriyet Daily News. "Ik wist niets af van de tv-serie. De berichten en de foute foto’s die constant op mijn telefoon bleven binnenkomen zorgden voor problemen tussen mijn vrouw en mij," zei hij.

Hij besloot een klacht in te dienen tegen de producent van ‘Yemin Al Waad’. Zijn advocaat eist 18.000 dirham als vergoeding voor de geleden schade.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team