Zoeken

Zangeres Mariem Hussein centraal in nieuw schandaal

27 mei 2024 - 10:00 - Cultuur

©

De Marokkaanse zangeres en actrice Mariam Hussein heeft voor opschudding gezorgd met haar uitspraken over seksuele voorlichting.

Tijdens een interview op een Arabische zender benadrukte ze het belang van seksuele voorlichting op scholen en het uitzenden van specifieke programma’s hierover op televisie. "Er moet een vak op televisie en op sociale media zijn, naast bewustwordingscampagnes," voegde ze toe.

Lees ook: Marokkaanse actrice Mariam Hussein tot celstraf en uitzetting veroordeeld in Dubai

Haar verklaringen leidden tot uiteenlopende reacties van internetgebruikers. Sommigen vinden het overdreven om seksuele voorlichting op sociale media te benadrukken, terwijl anderen haar voorstel steunen en oproepen om dit onderwerp in het onderwijs te integreren.

Lees ook: Marokkaanse actrice Mariam Hussein weer in opspraak

Mariam Hussein werd enkele jaren terug in Dubai tot een maand gevangenisstraf veroordeeld het land uitgezet vanwege een relatie met een rapper. Op haar Instagram-account uitte ze destijds haar frustratie: "Het lijkt wel alsof ik een moord heb gepleegd. Moge God mij recht doen en allen straffen die zich met mijn privéleven bemoeien."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team