Zoeken

Marokkaans gezin in nieuw seizoen "Een Huis Vol"

23 juni 2024 - 11:20 - Cultuur

©

Het nieuwe seizoen van ’Een Huis Vol’ barst van de gezinsuitbreidingen en nieuwe gezichten. Naast de terugkeer van de families Cudogham, Blom en Wildeman, maakt de tienkoppige Marokkaanse familie Bakhcha uit Amsterdam haar debuut in de Nederlandse docusoap op NPO1.

De familie Bakhcha staat te popelen om kijkers een kijkje te geven in hun drukke leven, meldt KRO-NCRV. Vader Ali en moeder Samira benadrukken het belang van hard werken en discipline. De tien kinderen, die elke dag met het opmaken van hun bed beginnen, dragen allemaal hun steentje bij in het huishouden. De camera’s volgen de familie onder andere tijdens de Ramadan en hun vakantie naar Marokko.

Lees ook: Nadia Moussaid maakt kans op vrijdagavondtalkshow

"Een Huis Vol" verdween kort van de televisie. Begin dit jaar was er de speciale editie ’Een Huis Vol Emigreert’. Hierin werden de families Jelies en Kraan gevolgd tijdens hun avontuur in het buitenland. De familie Jelies verhuisde naar Spanje voor een nieuw leven, terwijl de familie Kraantjes naar Luxemburg trok.

Lees ook: Mohamed Chibi weigert 120.000 dollar voor tv-show

De familie Jelies heeft intussen besloten om niet terug te keren in het tweede seizoen van ’Een Huis Vol Emigreert’. De avonturen van de familie Kraantjes zijn daarentegen wel weer te zien in het nieuwe seizoen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team