Zoeken

Imane Elbani, guest star in Turkse serie

15 december 2021 - 12:00 - Cultuur

©

Imane Elbani, voormalige Miss Marokko, speelt samen met haar man, Murad Yildrim, in een serie in het Turks. Een primeur voor de jonge vrouw.

Het is de eerste keer dat Imane Elbani in een Turkse productie speelt. Ze houdt de rol van de Egyptische koningin Fawzia in de nieuwe Turkse serie "Aziz". De Marokkaanse miss verschijnt in de 7e aflevering van de televisieserie.

Lees ook: Recep Tayyip Erdogan nodigt Miss Marokko uit voor iftar (foto’s)

In een video op haar Instagramaccount toont Imane El Bani haar acteertalenten. Ook vermeldenswaardig is dat ze het geld dat ze met deze rol verdiende, aan weeskinderen gaat schenken.

Lees ook: Iman Elbani zwanger van Murat Yildirim

De serie "Aziz" is een productie van Show TV en 03 Medya en vertelt het verhaal van Aziz, zoon van de grootste tapijtfabrikant van Antalya. Zijn leven verandert volledig wanneer zijn zoon door een Franse Lieutenant wordt vermoord. De serie vindt plaats tijdens de Franse kolonisatie. Aziz vindt de kracht om zijn volk te bevrijden en vindt de ware liefde. Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan en Fırat Tanış spelen de hoofdrollen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team