Zoeken

Marokkaanse styliste verminkt door plastische chirurgie

15 november 2022 - 10:00 - Cultuur

©

De Marokkaanse styliste Sanaa Kadioui, beter bekend als "Sanaa Chic Shop", is verdrietig en verbijsterd over het catastrofale resultaat van een cosmetische operatie die ze aan haar gezicht onderging.

Via haar officiële account op Instagram, deelde de styliste haar slechte ervaring met de techniek "Texas Filler" met haar fans en volgers, schrijft Ralia. Een Texas Filler of "facial contouring" is een nieuwe trend in de geneeskunde en cosmetische chirurgie, bestaande uit injecties van hyaluronzuur om de huid in de onderkaak strakker te maken.

Lees ook: Zangeres Oumaima Baazia verrast met "nieuw gezicht"

Sanaa Kadioui wil waarschuwen voor de gevaren van deze techniek, nadat ze een zwelling in haar gezicht kreeg. Ze betreurt dat ze beroep heeft gedaan op de behandeling en benadrukt: "Dit is een goddelijke les! Ik zal nooit meer iets doen dat mijn gezondheid aantast!”

Lees ook: Luna Skye vertelt over mislukte plastische chirurgie in Marokko

De bekentenis en spijtbetuiging raakten de fans en volgers van "Sanaa Chic Shop" die hun steun betuigen en hun bewondering uitspreken voor haar natuurlijke schoonheid, zonder plastische chirurgie.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team