Zoeken

Luna Skye vertelt over mislukte plastische chirurgie in Marokko

3 juni 2022 - 20:20 - Cultuur

©

Na een moeilijk jaar verbreekt voormalig reality TV deelneemster Luna Skye eindelijk haar stilzwijgen en onthult ze de ravage die een verprutste plastische chirurgie aan haar lichaam heeft aangericht.

Luna Skye dacht dat ze met een beter figuur uit de operatie zou komen, maar in plaats daarvan liep ze bloedvergiftiging op nadat hyaluronzuur in haar billen was gespoten. De 26-jarige moest naar het ziekenhuis gebracht worden omdat stafylokokken een bloedinfectie hadden veroorzaakt.

Lees ook: Imane, 32-jarige Marokkaanse, overleden na liposuctie

Wat een eenvoudige routine-ingreep had moeten zijn, veranderde in een nachtmerrie voor de jonge vrouw. "Ze moesten draadjes aanbrengen. Nu heb ik dus grote gaten met dikke slierten aan één kant van mijn billen. Betadine met waterstofperoxide wordt tweemaal per dag op de binnenkant van de billen aangebracht," zei ze in januari 2022.

Luna Skye, die nu gezond is en in Marokko woont, besloot de littekens te tonen die ze overhield aan de nare ervaringen. "Je littekens maken deel uit van je levensverhaal, wees nooit bang ze te tonen," schreef ze bij een foto waarop ze in haar ondergoed te zien is.

Lees ook: Plastische chirurgie loopt fataal af voor Marokkaanse vrouw

De jonge vrouw kan haar littekens door een operatie laten verwijderen, maar ze is niet van plan nog een operatie te ondergaan. "Ik zal er alles aan doen om geen reconstructie-chirurgie te moeten ondergaan, ik ga sporten en doe aan drainage-massages," onthulde ze.

Bladna.nl