Zoeken

Cosmetische ingreep Marwa Merazka eindigt bijna in ramp

6 november 2022 - 11:00 - Cultuur

©

De Marokkaans-Algerijnse Marwa Merazka, een bekende Franse reality-ster, liet onlangs haar lipinjecties verwijderen, maar de ingreep liep bijna uit in een catastrofe voor de jonge vrouw.

"Toen ik jonger was koos ik voor lipinjecties, maar ik vond ze niet meer zo mooi", vertelt de kandidate van "Les 50" op Plug RTL en RTLPlay, op haar Instagram-account. "Dus ik wilde mijn injecties laten verwijderen, omdat mijn onderlip niet symmetrisch was met mijn bovenlip. Ik ging naar iemand die gekwalificeerd is en die me injecteerde met een product dat hyaluronzuur absorbeert. Wanneer je dit product laat inspuiten, is het normaal dat je lippen opzwellen. Mijn lippen begonnen dus te zwellen tijdens de operatie, maar voor mij was dat normaal," vervolgt Marwa Merazka.

Lees ook: Marokko geeft onderdanen nog één week om terug te keren

De nacht na de ingreep begon ze te begrijpen dat er iets mis was. Ze kreeg een ernstige allergische reactie. In een video op haar account toonde ze haar "misvormde gezicht". "Je ziet me er nu om lachen, maar het scheelde niet veel, want de zwelling kan in je keel blijven hangen en je kunt moeite hebben met ademhalen." Voor Marwa liep het echter goed af, ze is hersteld en heeft haar lippen terug zoals ze waren voor de injecties.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team