Zoeken

Hilary Clinton subliem in Marokkaanse kaftan (video)

3 september 2022 - 10:40 - Cultuur

©

Hillary Clinton, voormalig First Lady en voormalig minister van Buitenlandse Zaken van de Verenigde Staten, heeft voor opschudding gezorgd tijdens de openingsceremonie van het 79ᵉ Mostra di Venezia International Film Festival in Venetië. Ze zag er prachtig uit in een Marokkaanse kaftan.

Hillary Clinton liep op woensdag 31 augustus over de rode loper van het filmfestival van Venetië in het Palazzo del Cinema. Ze schitterde met een prachtig geborduurde lichtblauwe kaftan. Ze wekte grote verbazing en bewondering.

Lees ook: Hillary Clinton brengt eerbetoon aan Marokkaanse kaftan (foto)

De voormalige First Lady kwam om haar Dvf award in ontvangst te nemen. De prijs werd in 2010 door Diane von Furstenberg in het leven geroepen om uitzonderlijke vrouwen te eren en te steunen, meldt Gala.

Dit is niet de eerste keer dat Hilary Clinton een Marokkaanse kaftan draagt bij een publiek optreden. Zo droeg ze een kaftan in New York op het huwelijk van Alexander Sxiec en Sophie Lasry, dochter van de Marokkaans-Amerikaanse zakenman Marc Lasry (62), die goed bevriend is met de familie Clinton.

Lees ook: Hillary Clinton met Marokkaanse gandoura (foto)

De voormalige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken bracht in juni 2021 ook een ode aan deze traditionele Marokkaanse jurk door een foto op haar Instagram-account te plaatsen in een sublieme blauwe kaftan. Als bijschrift bij haar post schreef ze: "It’s caftan season".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team