Zoeken

Marokkaanse pop-upwinkel brengt kleur naar Gent

9 november 2023 - 17:00 - Marokko

©

De kleuren en ambachten van Marokko vinden de komende maanden een tijdelijk thuis in het hartje van Gent, waar de broers Bodé een leegstaande winkel hebben omgetoverd tot een kleurrijke pop-up boordevol Marokkaanse schatten. Voor een periode van drie maanden kunnen bezoekers hun hart ophalen aan authentieke Marokkaanse tapijten, poefen en aardewerk.

Nicolas Bodé, die 15 jaar in Marokko woonde en daar als architect werkte, brengt samen met zijn broer Martin een stukje Marrakech naar België. Nicolas, die een Riad in Marrakech beheert, reist regelmatig heen en weer en neemt telkens nieuwe vondsten mee. Martin helpt hem hierbij en samen runnen ze de webshop DarBodé, waar ’al het beste van Marokko voor jouw huis’ te vinden is.

Lees ook: Marokko: influencers moeten belasting betalen

Deze pop-up is een verlengstuk van hun online aanbod, waar klanten nu persoonlijk de kwaliteit en schoonheid van elk uniek stuk kunnen ervaren. Na eerdere succesvolle edities, is de pop-up in de Vlaanderenstraat in Gent de nieuwste locatie waar de broers hun handgeselecteerde Marokkaanse producten uitstallen.

Lees ook: Mina Abouzahra toont Marokkaans handwerk met Nederlands design

Tot 27 januari kunnen geïnteresseerden van dinsdag tot zaterdag, tussen 10 en 18 uur, terecht in deze oase van kleur en cultuur.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team