Zoeken

Spaanse vindt Marokkaan terug die haar dochter redde

10 juli 2022 - 21:10 - Marokkanen in het buitenland

©

Moad Al-Hashi, een Marokkaanse vrachtwagenchauffeur, en zijn vriend Youssef Al-Sani, redden onlangs een jonge vrouw en haar twee vriendinnen uit een brandende auto op de A7 snelweg in Spanje.

De moeder van de jonge vrouw had kort na de heldendaad van de twee mannen, op sociale media een oproep gedaan in een poging om hen te terug te vinden en hen persoonlijk te kunnen bedanken.

Lees ook: Imane ontmoet mensen die 17 jaar geleden haar leven redden

In een filmpje dat viraal ging op sociale media, riep de moeder van de jonge bestuurster, Ana Bejerano, de hulp in van internetgebruikers om Moad Al-Hashi terug te vinden. Twee dagen na de publicatie van de video lukte dat. "Mijn dochter vertelde me dat je had geprobeerd om de brand te blussen en zelfs spullen uit de vlammen had gered, dit terwijl niets je dwong om dat te doen. Je bent een engel," verklaarde Ana Bejerano aan Moad.

Lees ook: Marokkaan komt om na redden kinderen in Italië

De vrachtwagenchauffeur is afkomstig uit Tanger en is lid van de Vereniging van vrachtwagenchauffeurs van Al-Boughaz. "Mijn dochter wordt dankzij hem 19 jaar deze zondag," vertelde de moeder van één van de andere meisjes die Moad uit het brandend voertuig had gehaald.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team