Zoeken

Marokkaanse influencers bezoeken Magen David Adom in Israël

27 juni 2021 - 17:00 - Wereld

©

De Israëlische hulpverleningsorganisatie (equivalent van de Rode halve maan of het Rode Kruis) Magen David Adom (MDA), trekt de belangstelling van opiniemakers uit verschillende landen. Haar afdeling in Jeruzalem heeft het bezoek gekregen van een groep influencers, waaronder ook Marokkanen.

Negen influencers uit Marokko, Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten, bezochten het simulatiecentrum van de organisatie en maakten kennis met de innovatieve technologieën die door de teams van de afdeling worden gebruikt, meldt de Jerusalem Post.

Vergezeld door Russell Jacobs, voorzitter van de Vereniging van Vrienden van Magen David Adom in Engeland, en Daniel Burger, directeur-generaal van de Britse Vereniging, alsmede hoge ambtenaren van MDA, wisselden de influencers van gedachten met het personeel en de vrijwilligers van MDA.

"Ik zag Joden en Arabieren zij aan zij werken in de ambulances, de trainings- en simulatieruimtes en het noodcentrum," zei Yosef Muhammad uit Bahrein, die zijn ervaring als "onvergetelijk" omschreef. "Ik was verbaasd dat de responstijden 3 à 5 minuten bedroegen, en ik weet dat dit te danken is aan de MDA-vrijwilligers in heel Israël en dat allemaal met als doel levens te redden," voegde hij eraan toe.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team