Zoeken

Marokkaanse drugsbaron in Sebta slachtoffer van afrekening

19 april 2023 - 19:00 - Wereld

©

De Guardia Civil heeft de vermoedelijke dader van de moord op "Tayena" gearresteerd in de haven van Algeciras. Tayena werd beschouwd als de leider van een drugsbende in Sebta. Hij werd vermoord door de rivaliserende bende van "Tweety".

Tayena, 30 jaar oud en van Marokkaanse afkomst, werd ’s ochtends vroeg in San Roque neergeschoten en overleed in het ziekenhuis van La Línea de la Concepción. El Faro de Ceuta meldt dat dit mogelijk verband houdt met de drugshandel in de enclave in het noorden van Marokko.

Lees ook: Arrestatie drugsbaronnen die opereren tussen Marokko, Spanje en Frankrijk

Het slachtoffer leidde een drugsnetwerk dat in conflict was met dat van "Tweety", die na een maandenlange zoektocht werd gearresteerd. Vrienden van Tayena waarschuwden de hulpdiensten nadat hij in zijn buik was geschoten. Ze zaten met hem in een auto toen hij werd neergeschoten. De hulpdiensten slaagden erin om Tayena te reanimeren voordat hij naar het ziekenhuis van La Línea werd overgebracht, waar hij uiteindelijk overleed.

Lees ook: Beruchte drugsbaron gearresteerd in Casablanca

De verdachte, een Spanjaard van Noord-Afrikaanse afkomst, vertelde na zijn arrestatie aan de politie dat hij het moordwapen in zee heeft gegooid.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team