Zoeken

Marokkaanse ambassadeur in België eert wonderkind Salah Eddine

19 september 2020 - 17:40 - Marokkanen in het buitenland

©

Salah Eddine Dassy (15) begon maandag zijn eerste jaar ingenieursstudies aan de zeer prestigieuze Solvay Brussels School Economics & Management van de Vrije Universiteit van Brussel.

Mohamed Ameur, Marokkaanse ambassadeur in België, organiseerde voor de gelegenheid een receptie ter ere van de Belgisch-Marokkaanse tiener.

"Marokko is er trots op zijn kinderen over de hele wereld te zien schitteren. Jouw prestatie is niet alleen een bron van vreugde en trots, maar ook een bewijs van de succesvolle integratie van de kinderen van de Marokkaanse gemeenschap in België", verklaarde de diplomaat.

Salah Eddine is "een bron van trots voor zijn gezin, zijn school, de Marokkaanse gemeenschap, België en Marokko", vervolgde de voormalige minister van Marokkanen in het buitenland.

In een verklaring aan MAP uitte Salah Eddine Dassy zijn trots en vertelde over zijn wil om bij te dragen aan de internationale erkenning van Marokko. Hij kreeg een ​​aanmoedigingsprijs van de ambassadeur in aanwezigheid van Marokkaanse ambtenaren in Brussel en leden van de Vereniging van Marokkaanse Studenten in België.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team